Bitcoin koster $ 11,5 000 dollar for amerikanske stimuleringsutsikter, ser ut til å bekrefte bullish trend

Bitcoin koster $ 11,5 000 dollar for amerikanske stimuleringsutsikter, ser ut til å bekrefte bullish trend

Bitcoin (BTC) økte trenden lørdag med priser som nesten testet $ 11.500 for første gang på over en måned.

  • Den største kryptovalutaen etter markedsverdi steg til $ 11,484 klokken 03:10 UTC – det høyeste nivået siden 2. september, ifølge CoinDesks Bitcoin Price Index.
  • Det som sannsynligvis var drivkraften var optimisme for utsiktene til en amerikansk stimulansepakke etter at Det hvite hus økte tilbudet til demokrater på en pandemipakkepakning nord for $ 1,8 billioner fredag.

En ny stimulusrunde vil sannsynligvis være til fordel for BTC på minst tre måter:

  1. Regjerings- og sentralbankutgifter over hele verden som svar på koronavirusindusert, i manges øyne, vil. uunngåelig resultere i inflasjon, og derfor være positiv for kryptovalutaen.
  2. Gitt den nåværende korrelasjonen mellom aksjer og BTC, og at noen investorer som behandler BTC som om det er en teknisk aksje, vil alt som øker aksjer alltid øke BTC.
  3. Stimulus lønnsslipp vil gi individuelle investorer penger å investere, og noen av disse investeringene vil sannsynligvis være BTC.

Kjøpere gikk inn rundt $ 10 500 tidligere denne uken etter at betalingsselskapet Square kunngjorde at det har lagt rundt 1% av eiendelene sine i bitcoin.

Ved pressetid bytter bitcoin hender nær $ 11,320, noe som representerer en gevinst på 2% på dagen.