Bitcoin taistelee lähes 14 000 dollaria vaalien epävarmuuden jatkuessa

Bitcoin taistelee lähes 14 000 dollaria vaalien epävarmuuden jatkuessa

Bitcoin-hinnat ovat kokeneet huomattavaa volatiliteettia viime päivinä, murtaneet toistuvasti 14 000 dollaria, mutta sitten laskeneet takaisin. Salausvaluutta ylitti eilen edellä mainitun tason ja nousi 14 060,67 dollariin, ennen kuin vetäytyi nopeasti alle 14 000 dollarin, CoinDesk-tiedot osoittavat.

Digitaalinen omaisuus nousi 14257

Digitaalinen omaisuus nousi 14257,53 dollariin aiemmin tänään, tuoreen, vuoden 2020 korkeimman, CoinDesk-lisäluvut paljastavat. Tälle tasolle päästyään kryptovaluutta laski nopeasti, pudoten 13958,24 dollariin iltapäivän kaupassa.

[Ed. Huomautus: Sijoittaminen kryptokolikoihin tai rahakkeisiin on erittäin spekulatiivista ja markkinat ovat suurelta osin sääntelemättömiä. Kaikkien sitä harkitsevien tulisi olla valmiita menettämään koko sijoituksensa.]

Vaikka bitcoinilla on ollut vaikeuksia vakuuttavasti murtaa 14 000 dollaria, useat analyytikot kuvasivat nämä haasteet väliaikaiseksi takaisku, kun digitaalinen omaisuus arvostetaan edelleen.

Kun kysyttiin, kohtaako Bitcoin Profit vahvaa vastarintaa noin 14 000 dollaria, kryptovaluutatietojen toimittajan Token Metricsin johtava tekninen analyytikko William Noble sanoi, että:

„Mielestäni on parempi sanoa, että 14k on vain parillinen luku.“ „BTC pysähtyi siellä viime yönä pitsipysäkille tankkaamaan korkeammalle tasolle“, hän lisäsi.

„Jokainen sivutoiminta noin 14 000 kappaletta on vain osa kelausprosessia, jolla lopulta hyökätään 17 000 dollariin“, sanoi Noble.

Hän lisäsi, että „17k on suunnilleen tavoite sille

Hän lisäsi, että „17k on suunnilleen tavoite sille, mikä voisi olla pään ja hartioiden pohjakuvio BTC: n päivittäisessä kaaviossa.“

Joe DiPasquale, cryptocurrency hedge -rahastonhoitajan BitBull Capitalin toimitusjohtaja, punnitsi myös kuvailemalla 14 000 dollaria „merkittäväksi vastustukseksi“ ja korostamalla, että se on „Bitcoinin avainasemassa rikkoa ja kääntää ennen kuin se voi kohdistaa 20 000 dollariin“.

Hän korosti myös vaalien vaikutusta markkinoihin ja totesi, että „ne johtavat luonnollisesti lisääntyneeseen volatiliteettiin ja päättämättömyyteen markkinoiden heilahtelun aikana“.

Lontoossa toimivan digitaalisen omaisuuden yrityksen Bequantin tutkimuspäällikkö Denis Vinokourov punnitsi myös sitä, miten tämä avainmuuttuja on vaikuttanut kryptovaluuttamarkkinoihin.

„Keskittyminen Yhdysvaltain vaaleihin on ollut sellainen, että jopa salaus- ja digitaalisen omaisuuden kauppiaat ovat muuttuneet makrokeskeisemmiksi ja reagoineet nopeasti presidentin ja hänen vastustajansa Joe Bidenin erilaisiin kommentteihin ja twiitteihin“, hän totesi.

Vinokourov huomautti, kuinka bitcoin voi hyötyä epävarmuudesta, väittäen, että digitaalisen valuutan hinta nousi „melkein joka kerta, kun presidentti mainitsi äänestäjien petokset ja / tai epätoivoisen käyttäytymisen“.