Disse nøglemålinger udgør en mere bullish sag for Bitcoin

Bitcoins værdi har været stigende i løbet af den sidste uge, og den ligger i øjeblikket på $ 11, 377. Værdien af ​​det digitale aktiv toppede et par dage tilbage på $ 11.731, men kunne ikke holde fast på dette niveau og gled lavere.

Imidlertid har BTC, der holder sig over $ 11k-mærket, været et tegn på lettelse for de fleste forhandlere, da de fortsætter med at satse på møntens bullish fremtid

Den positive stemning har været stigende, da værdien accelererer sammen med den flydende interesse fra private virksomheder som Square. Den institutionelle interesse og detailinteressen har været fremherskende på markedet og er steget, da Bitcoin Superstar stemning, der var inden for frygtområdet indtil for nylig, bevægede sig mod grådighedsindekset. Denne voksende tillid til markedet blev understøttet af hash-hastigheden, der nåede et rekordhøjt niveau den 14. oktober, der oversteg 140 EH / s.

Dette var 36% højere end hash-satsen i begyndelsen af ​​året, hvilket tyder på, at bitcoin-grundlæggende er lige så stærke som nogensinde, hvor netværket er det mest sikre.

Tilføjelse til det sikre netværk var dets voksende transaktionsgebyrer. Tidligere, da prisen på Bitcoin begyndte at konsolideres i juni, var transaktionsgebyrene også faldet. Da det digitale aktiv går på en bullish vej, er transaktionsgebyrerne imidlertid også begyndt at stige.

I øjeblikket tegner transaktionsgebyrerne næsten 9,5% af minearbejderindtægterne og er blevet en væsentlig bidragyder til mineromsætningen efter halveringen i maj

I henhold til Arcane-forskning er minerindtægter ikke blevet så stærkt påvirket af transaktionsgebyrer siden tyrkørsel i 2017.

Da hash-hastigheden stiger, og minearbejdere forbliver rentable, har markedet bestået af selvsikre forhandlere, og selv de gamle forhandlere vågner op til dette nye marked. Ifølge rapporterne blev der brugt en anden 2010-belønning den 14. oktober, hvilket tilføjede antallet af ‚Satoshi-æraen‘ bitcoins flyttet i 2020. Det ser ud til, at markedet forbereder sig på et rally, men længden eller intensiteten af ​​det samme kan ikke være kendt.