Lønnsomheten for Bitcoin-gruvedrift stiger til seks måneders høye

Lønnsomheten for Bitcoin-gruvedrift stiger til seks måneders høye

Prisen på bitcoin har ført til en økning i gruvearbeidernes inntekt. Ved utgangen av oktober tjente de $ 353 millioner (+ 8%), som tidligere rapportert av CoinMetrics-analytikere.

Gamdom.com – Bli med i kampen for $ 50.000Begynn å tjene poeng for alle gamdom-mynter som satses, og se hvor langt du kan klatre på ledertavlen!

Gruvearbeidernes inntekt har kommet tilbake til nivåene som ble observert i oppkjøringen til den såkalte maihalvingen (reduksjon i belønningen for å bryte en blokk).

I løpet av de første fem dagene i november har inntektene til bitcoin-gruvearbeidere allerede utgjort nesten 21 millioner dollar. Forrige gang de mottok omtrent de samme fordelene tidlig i mai 2020.

Huawei presenterer smarttelefon med innebygd digital yuan lommebok

Analytikere tilskriver denne trenden det pågående rallyet i bitcoin. Parallelt har det vært en økning i gebyrene for behandling av transaksjoner i BTC-nettverket. Siden slutten av oktober har kostnadene økt med nesten 200%. Siden begynnelsen av november har gruvearbeidere tjent 4,15 millioner dollar fra kommisjonsbehandling, noe som er omtrent 20% av deres totale inntekt.

CryptoQuant-teamet tror at mange gruvebassenger snart vil begynne å selge sine akkumulerte bitcoins for å tjene penger på november-rallyet.

Tidligere twitret administrerende direktør i CryptoQuant, Ki Yang Joo, at store kryptovalutaholdere allerede har begynt å bringe BTC til børser. Det er et alarmerende signal for markedet. Den samme eksperten mener imidlertid at gruvearbeidere vil prøve å vente på en høyere bitcoin-pris for å få mest mulig ut av det.