Lovende kryptokurser i tillegg til Bitcoin som kan bryte alltidens høye i 2020

Lovende kryptokurser i tillegg til Bitcoin som kan bryte alltidens høye i 2020

Med en altcoin-sesong i gang, kan flere bemerkelsesverdige prosjekter være på vei mot ferske høydepunkter i hele tiden i 2020. Spørsmålet gjenstår om eller hvilke som vil følge Chainlinks eksempel mot ukjent territorium.

Mens Bitcoin forblir relativt rolig i sitt komfortprisområde, har mange alternative mynter svingt betydelig

Desentralisert finansiering (DeFi) og noen fremtredende utviklinger fra flere prosjekter satte i gang alvorlige prisøkninger for forskjellige altcoins, og gitt nedgangen i Bitcoin dominans, blomstrer en ny altcoin-sesong.

Chainlink (LINK) fortsetter å imponere med ytelsen sin, og markerer nye rekorder for alle tiders etter hverandre. Med det i tankene, la oss ta en titt på noen lovende altcoins som også kan øke et nytt høydepunkt.

„Tezos er en ny desentralisert blockchain som styrer seg selv ved å etablere et ekte digitalt samveldet.“ – leser nettstedet deres.

En av dens mest unike funksjoner angår styring, da Tezos prøver å bygge beslutningsprosessen inn i nettverket av brukere, i stedet for utviklingsteam og gruvesamfunn.

Selskapet hadde hovedkontor i Sveits og samlet inn over 200 millioner dollar i en ikke-lukket ICO på bare to uker i 2017.

Etter over ett år med forsøk og betatesting, kom den offisielle lanseringen av Tezos mainnet i slutten av 2018

Dens innfødte cryptocurrency, XTZ, nådde sin høye pris hele tiden i februar i år, til rundt $ 4-merket. COVID-19-pandemien kastet imidlertid prisen ned til under $ 1 i løpet av den siste marsmorgen. Likevel har den opprinnelige cryptocurrencyen i Tezos økt verdien siden den gang til rundt $ 3 nå, på et godt sted å true ATH-nivåene.

Grunnleggende bak prosjektet er sterke, noe som tyder på at eiendelen kan baseres på en prisstigning mot ukjent territorium over det nåværende ATH. Den virkelige verden utnyttelse ble nylig eksemplifisert av den største investeringsbanken i Latin-Amerika – Banco BTG Pactual. Banken lanserte et symbol på Tezos blockchain kalt ReitBZ.

Tezos er også ganske populær i cryptocurrency-samfunnet, først og fremst på grunn av sin staking-funksjon. I følge en fersk rapport er nesten 93% av all XTZ låst for innsats – mer enn noe annet bevis-av-stake-basert cryptocurrency. Som et morsomt faktum, var Tezos blant de første symbolene som ga gevinstbelønning, som faktisk blir referert til som å „bake“ Tezos.

Den ledende cryptocurrency-sentralen Binance, som nylig feiret sin tredje bursdag , er blant de mest aktive selskapene innen den digitale aktiva-sektoren. Fra lansering av en regulert britisk-basert cryptocurrency handelsplattform til samarbeid med Brave-nettleseren, fortsetter Binance å bygge.

Selskapet har også foretatt to betydelige kjøp i det siste. Å være uten tvil den største hittil i bransjen, og en av dem så Binance anskaffe den ledende datasamleren CoinMarketCap. Etter den andre, der Binance kjøpte Visa debetkortplattformen Swipe, debuterte selskapet offisielt Binance Card til brukere med base i Storbritannia og noen europeiske land.

Likevel, til tross for denne utviklingen, har ikke den opprinnelige cryptocurrency Binance Coin økt verdien mye i det siste. BNB nådde ATH i juni i fjor på over $ 40, men siden den gang har den ikke klart å bryte seg over $ 30.

I løpet av midten av mars solgte BNB seg til under $ 10 og ligger for tiden på omtrent $ 17. En rapport antydet til og med at formuesprisen er ganske undervurdert, og en bølge kan være for lang. Som sådan vil det ikke være helt overraskende hvis BNB snart overstiger de ettertraktede kostnadene per mynt på $ 40.

Det er også verdt å merke seg at den sirkulerende tilførselen til BNB gradvis vil reduseres hvert kvartal til et visst punkt, ettersom Binance brenner tegn som tilsvarer en prosentandel av kvartalsvis fortjeneste.